PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1993
Tom
---
Numer
nr 423
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 423
artykuł:
Charakterystyka wybranych właściwości fizykochemicznych podstawowych części tuszek króliczych
(
Sikora T.
,
Cholewa E.
), s. 5-9
artykuł:
Badanie współzależności pomiędzy wydajnością kulinarną a wybranymi parametrami fizykochemicznymi mięsa króliczego
(
Popek S.
), s. 11-16
artykuł:
Konsumencka i chemiczna ocena kiełbasy z mięsa końskiego
(
Kędzior W.
,
Gołębiowski T.
,
Szeląg W.
), s. 17-23
artykuł:
Badanie jakości mleka spożywczego przechowywanego w różnych temperaturach i opakowaniach
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 25-31
artykuł:
Analiza zmian ważniejszych wyznaczników jakości soków owocowych
(
Cichoń Z.
), s. 33-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.