PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
3(7)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2013
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
3(7)
artykuł:
Wykorzystanie ziemniaka do celów spożywczych i przemysłowych
(
Zgórska K.
), s. 5-9
artykuł:
Jakość makaronów fortyfikowanych
(
Dziki D.
,
Różyło R.
,
Biernacka B.
), s. 11-16
artykuł:
Określenie organoleptycznej oceny jakości produktów spożywczych
(
Erlichman V.
,
Fatychov J.
), s. 17-19
artykuł:
Ograniczanie strat związków azotowych w marynatach śledzi bałtyckich przez roślinne inhibitory proteaz
(
Lewosz J.
), s. 20-24
artykuł:
Ocena pracy separatora pneumatyczno-sitowego do wybranych materiałów sypkich
(
Zawiślak K.
,
Panasiewicz M.
,
Sobczak P.
,
Mazur J.
), s. 25-29
artykuł:
Informacje o właściwościach żywności zgodnie z PN-EN 16104:2013-06. Dane dotyczące żywności - struktura i format wymiany
(
Owczarek L.
), s. 41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.