PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
nr 2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Uwarunkowania normatywne zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy w wybranych krajach Unii Europejskiej
(
Jaworska M.
), s. 9-15
artykuł:
Ocena istotności elementów systemu zarządzania jakością dostawców na pierwsze wyposażenie (OE/OES) w branży motoryzacyjnej (OEM) - wybrane wyniki badań
(
Łuczak J.
), s. 16-29
artykuł:
Ocena jakościowa paliw na bazie biokomponentów
(
Sułek M. W.
,
Kulczycki A.
,
Małysa A.
), s. 30-40
artykuł:
Nowe podejście do oceny jakości obuwia. Cz. 1, Określanie mikroklimatu w obuwiu : przegląd metod normatywnych i wybranych zagadnień literaturowych
(
Olejniczak Z.
,
Woźniak B.
,
Żuchowski J.
,
Grabkowski M.
), s. 41-47
artykuł:
Relacje pomiędzy rodzajem farby zastosowanej do drukowania a wytrzymałością na rozrywanie laminatów trójwarstwowych
(
Izdebska J.
,
Podsiadło H.
), s. 48-60
artykuł:
Właściwości powierzchniowe i użytkowe handlowych estrów sacharozy i kwasów tłuszczowych
(
Ogonowski J.
,
Tomaszkiewicz-Potępa A.
,
Jelonek K.
), s. 61-74
artykuł:
Wpływ kationowych surfaktantów na aktywność przeciwrodnikową kwercetyny w roztworach wodnych
(
Wieloch A.
,
Zieliński R.
), s. 75-83
artykuł:
Wpływ jonów kadmu(II) na aktywność przeciwrodnikową kwercetyny
(
Wybieralska K.
), s. 84-91
artykuł:
Wiązanie Cd i Pb przez bogatobłonnikowe preparaty z młóta pomidorowego
(
Borycka B.
), s. 92-99
artykuł:
Jakość i bezpieczeństwo żywności funkcjonalnej
(
Krejpcio Z.
,
Król E.
,
Czechlik M.
), s. 101-106
artykuł:
Charakterystyka i organizacja punktu sprzedaży detalicznej artykułów żywnościowych
(
Pomianowski J. F.
,
Skibniewska K. A.
,
Smoczyński S. S.
,
Ołdakowska P.
), s. 107-112
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.