PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
2(6)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2013
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
2(6)
artykuł:
Nanotechnologie i inne aktualne problemy badawcze w inżynierii żywności
(
Grochowicz J.
,
Bień A.
), s. 5-8
artykuł:
Prawidłowość znakowania i jakość handlowa pieczywa w dystrybucji handlowej
(
Diakun J.
,
Wieliczko W.
), s. 9-13
artykuł:
Wpływ mocy promienników podczerwieni na intensywność sublimacji lodu podczas rozmrażania metodą sublimacyjno-próżniowo-parową
(
Kopeć A.
,
Dolik K.
), s. 14-17
artykuł:
Ocena skuteczności usuwania zanieczyszczeń tłuszczowych z różnych powierzchni techniką mycia pianowego
(
Mierzejewska S.
,
Stawczyk S.
), s. 18-20
artykuł:
Suszenie w złożu fluidalnym cząstek adhezyjnych
(
Pěnička M.
,
Hoffman P.
,
Fořt I.
), s. 21-27
artykuł:
System RASFF a bezpieczeństwo żywności i żywienia w Unii Europejskiej
(
Michalska-Pożoga I.
), s. 37-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.