PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
nr 4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4
artykuł:
Profesor Jacek Kozioł (1931-2015)
(
Zieliński R.
), s. 15-18
artykuł:
Biodegradation of Polylactide in Natural Fresh Water
(
Heimowska A.
,
Morawska M.
,
Bocho-Janiszewska A.
), s. 19-29
artykuł:
Threats to the Aquatic Environment and Human Health with Oil Derivatives (Part One)
(
Gacek A.
,
Gajewski A.
), s. 30-41
artykuł:
Food defense jako element zarządzania bezpieczeństwem żywności
(
Dzwolak W.
), s. 42-50
artykuł:
Assesment of Acrylamide Levels in Polish Food According to European Union Recommendations
(
Michalak J.
,
Czarnowska M.
,
Gujska E.
,
Nowak F.
,
Kmieć P.
), s. 51-59
artykuł:
Bangham method vs Membrane Technology in the Formation of Liposomal Nanocapsules
(
Bryła A.
,
Juzwa W.
,
Lewandowicz G.
), s. 60-69
artykuł:
Conventional and Organic Farming Methods of Sweet Cherry (Prunus avium l.): An Environmental Life Cycle Analysis Approach
(
Cappelletti G. M.
,
Russo C.
,
Lopriore G.
,
Nicoletti G. M.
,
Scelsa D.
), s. 70-79
artykuł:
Possibilities for the Quality Assessment of Apple Juice Concentrate Using Its Equivalent Electrical Model
(
Żywica R.
,
Banach J. K.
,
Modzelewska-Kapituła M.
), s. 80-86
artykuł:
Ocena właściwości antyoksydacyjnych wybranych cydrów na polskim rynku
(
Król T.
,
Małecka M.
), s. 87-94
artykuł:
Comparison of Antioxidant Properties of Selected Long-Chain Alkyl Esters of Phenolic Acids as Potential Cosmetic Components
(
Kiewlicz J.
,
Szymusiak H.
), s. 95-102
artykuł:
Wpływ dodatku trehalozy na wybrane parametry jakości miękiszu chleba pszennego
(
Ocieczek A.
,
Korzeniowska-Ginter R.
), s. 103-115
artykuł:
The Knowledge of Food Science Female Students of Diet Supplementation with Folic Acid
(
Czarnowska M.
,
Nowotka A.
,
Jakubowska D.
,
Gujska E.
,
Michalak J.
), s. 116-124
artykuł:
Dermocosmetics for Atopic Skin Care Available in Pharmacies on Polish Market
(
Malinowska P.
), s. 125-133
artykuł:
Determination of a Stable Emulsion Parameters Using Computer Optimization Program
(
Kowalska M.
,
Paździor M.
,
Żbikowska A.
), s. 134-142
artykuł:
Cosmetics Properties of Cistus Incanus Herba Glycolic Extract
(
Nizioł-Łukaszewska Z.
,
Szmuc E.
,
Bujak T.
,
Wasilewski T.
), s. 143-151
artykuł:
Estimation and Comparison of Antioxidant Properties of Humulus lupulus l. Preparations
(
Cieszyńska A.
), s. 152-158
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.