PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność. Technologia. Jakość
Rocznik
5 (1998)
Tom
---
Numer
nr 4 (17)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4 (17)
artykuł:
Metody chemicznej kontroli jakości produktów mięsnych
(
Kłosowska B.
), s. 5-17
artykuł:
Mikrokapsułkowanie metodą koacerwacji
(
Sikora M.
,
Korus J.
,
Achremowicz B.
), s. 18-26
artykuł:
Monitorowanie oksydatywnotermicznych przemian tłuszczów metodą spektrofotometryczną
(
Tynek M.
,
Drozdowski B.
), s. 27-38
artykuł:
Wpływ dodatku emulgatora polirycynolanu poligliceryny na właściwości reologiczne naturalnych mas czekoladowych
(
Nebesny E.
,
Pierzgalski T.
,
Żyżelewicz D.
), s. 39-43
artykuł:
Próba wypieku bułki wrocławskiej z ciasta mrożonego
(
Achremowicz B.
,
Gambuś H.
,
Kołodziej Z.
), s. 44-51
artykuł:
Możliwości i zakres interpretacji zróżnicowania cech jakości mleka rożnych gatunków metodą analizy funkcji dyskryminacyjnej
(
Pieczonka W.
), s. 52-60
artykuł:
Ocena sposobu żywienia osób starszych zamieszkujących wybrane domy opieki społecznej w Krakowie
(
Sikora E.
,
Cieślik E.
,
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Cetnarowicz I.
), s. 61-68
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.