PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
nr 1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
Technological Innovations in Recycling of Zinc Concentrates
(
Adamczyk W.
), s. 11-19
artykuł:
Evaluation of the Quality of Water in the Water Supply Network of the City of Krakow
(
Jachimowski A.
), s. 20-36
artykuł:
Correlation Between Near Infrared Spectra and Soda Ash Contamination Using PLS and PCR Regression Models
(
Wójcicki K.
), s. 37-41
artykuł:
Attitudes and Selected Buying Behaviour of Slovak Consumers Related to Functional Foods - Preliminary Research
(
Jarossová M. A.
), s. 42-50
artykuł:
The Assessment of the Sensory Quality of the Eggs from Organic and Conventional Production
(
Witt P.
,
Śmiechowska M.
), s. 51-57
artykuł:
Impact of Selected Brewing Methods on Caffeine Content in Coffee Infusions
(
Dankowska A.
,
Kowalski D.
), s. 58-65
artykuł:
Quality Characterization of Kombucha - Newfangled Fermented Tea Beverage
(
Jakubowski M.
,
Śmiechowska M.
), s. 66-75
artykuł:
Application of Potentiometric Taste Sensor with All Solid State Electrodes for Distinguishing of Red Dry Wines from Polish and French Vineyards
(
Brodnicka E.
,
Szpakowska M.
), s. 76-84
artykuł:
Analysis of a Market Offer of Anti-Wrinkle Cosmetics Intended for Mature Skin Care
(
Malinowska P.
,
Kujałowicz K.
), s. 85-93
artykuł:
Evaluation of the Properties of Cosmetic Creams Containing Evening Primrose Oil and Sapphire Oil
(
Utracik K.
,
Zieliński R.
), s. 94-106
artykuł:
Antimicrobial Activity of Sulfobetaine Type Surfactants
(
Wieczorek D.
,
Kwaśniewska D.
,
Chen Y.-L.
,
Shen T.-L.
), s. 107-116
artykuł:
Screening of Lactic Acid Bacteria as Potential Producers of Biosurfactants
(
Szutowska J.
,
Gwiazdowska D.
), s. 117-125
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.