PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
14 (2007)
Tom
---
Numer
nr 4 (53)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 4 (53)
artykuł:
Metody identyfikacji genetycznie zmodyfikowanych organizmów w żywności
(
Duliński R.
), s. 5-16
artykuł:
Oddziaływania białkowo-polisacharydowe i ich praktyczne wykorzystanie
(
Surówka K.
,
Maciejaszek I.
), s. 17-35
artykuł:
Effect of Incorporation of Spelt Flour on The Dough Properties and Wheat Bread Quality
(
Kohajdová Z.
,
Karovičová J.
), s. 36-45
artykuł:
Ocena wybranych cech jakościowych ekstrudowanych zbożowych kaszek błyskawicznych
(
Wójtowicz A.
), s. 46-54
artykuł:
Skład kwasów tłuszczowych i izomerów trans kwasów tłuszczowych w wybranych wyrobach ciastkarskich
(
Paszczyk B.
,
Żegarska Z.
,
Borejszo Z.
), s. 55-65
artykuł:
Zmiany frakcji tłuszczowej i właściwości organoleptycznych frytek w zależności od warunków przechowywania
(
Kita A.
,
Lisińska G.
), s. 66-75
artykuł:
Wpływ temperatury na dynamikę zmian liczby bakterii w wybranych wędlinach przechowywanych w warunkach handlu hurtowego i detalicznego
(
Cegielska-Radziejewska R.
,
Kijowski J.
,
Nowak E.
,
Zabielski J.
), s. 76-88
artykuł:
Wpływ ekstraktów kopru, podbiału, rozmarynu, skrzypu, szałwii i tymianku na hamowanie utleniania lipidów wyekstrahowanych z tkanki mięśniowej kurcząt i indyków
(
Szczepanik G.
), s. 89-98
artykuł:
Stan mikrobiologiczny wybranych przypraw i przeżywalność w nich drobnoustrojów
(
Brużewicz S.
,
Malicki A.
), s. 99-108
artykuł:
Wpływ dodatku soli magnezu i wapnia do wysokocukrowych nastawów na proces fermentacji winiarskiej i przyrost biomasy drożdży
(
Bonin S.
,
Ślusarska M.
), s. 109-119
artykuł:
Właściwości przeciwutleniające wytłoków z wybranych owoców kolorowych
(
Nawirska A.
,
Sokół-Łętowska A.
,
Kucharska A. Z.
), s. 120-125
artykuł:
Wiązanie cholesterolu przez bakterie jogurtowe w modelowym soku jelitowym
(
Ziarno M.
,
Bartosz P.
), s. 126-138
artykuł:
Zakres wdrożenia GHP, GMP i HACCP w przemyśle spożywczym w 2006 roku
(
Morkis G.
), s. 139-153
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.