PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
1(9)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
1(9)
artykuł:
Historia znaczkiem pisana
(
Pietruszewski S.
), s. 5-12
artykuł:
Metoda obrazowania rezonansem magnetycznym w szybkiej zdalnej kontroli koncentracji kazeiny w szczelnie zapakowanych produktach mlecznych
(
Alekseev G. V.
,
Khripov A. A.
), s. 13-20
artykuł:
Transport samochodowy zwierząt rzeźnych
(
Cierach M.
,
Idaszewska N.
), s. 21-25
artykuł:
Wpływ pakowania w próżni oraz w atmosferze azotu i dwutlenku węgla na trwałość sałatki warzywnej
(
Diakun J.
,
Bać A.
,
Tereszczyn D.
), s. 26-29
artykuł:
Zastosowanie wysokosprawnej chromatografii cieczowej (HPLC) do oceny zanieczyszczenia patuliną soków owocowo - warzywnych z upraw ekologicznych i konwencjonalnych
(
Polak-Śliwińska M.
,
Smoczyński S. S.
,
Kuncewicz A.
,
Borejszo Z.
), s. 30-34
artykuł:
Normalizacja zakładowa
(
Mierzejewska S.
), s. 41-42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.