PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie
Rocznik
1993
Tom
---
Numer
nr 396
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 396
artykuł:
Badania porównawcze skażenia metalami ciężkimi wątroby świń
(
Krełowska-Kułas M.
), s. 5-10
artykuł:
Wpływ obróbki cieplnej na wyniki oceny sensorycznej i ubytki masy mięsa jagnięcego
(
Kędzior W.
,
Kosowicz K.
), s. 11-20
artykuł:
Próba ilościowego określenia jakości mięsa króliczego
(
Sikora T.
,
Maciaszczyk M.
), s. 21-25
artykuł:
Próba oceny wpływu wybranych parametrów zoometrycznych na jakość sensoryczną mięsa króliczego
(
Popek S.
), s. 27-32
artykuł:
Wpływ rodzaju opakowań jednostkowych i warunków przechowywania na zmiany wybranych wskaźników jakości margaryny mlecznej
(
Czechowska-Liszka M.
), s. 33-40
artykuł:
Badanie współzależności barwy miodów i zawartości w nich związków mineralnych
(
Gołębiowski T.
,
Ślawska E.
,
Tchorzewska J.
), s. 41-47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.