PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
1(25)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2018
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
1(25)
artykuł:
Wpływ sposobu przygotowania naparów czarnej herbaty na zawartość wybranych składników aktywnych
(
Błaszak B.
,
Feldheim J.
,
Hodyl J.
,
Szulc J.
), s. 5-9
artykuł:
Właściwości antyoksydacyjne naparów z wybranych krajowych owoców jagodowych
(
Kałwa K.
), s. 10-14
artykuł:
Wpływ sposobu realizacji wypieku końcowego na jakość pieczywa uzyskanego metodą odroczonego wypieku z kęsów zapieczonych
(
Kopeć A.
,
Bać A.
,
Flis K.
), s. 15-20
artykuł:
Nowoczesne opakowania żywności - zastosowanie w przetwórstwie mleka
(
Tuma P.
,
Dmytrów I.
), s. 21-25
artykuł:
Wybrane zagadnienia dotyczące mrożenia owoców w aspekcie zmian jakościowych surowca
(
Wilczyński K.
,
Panasiewicz M.
,
Olesińska K.
,
Kałwa K.
), s. 26-31
artykuł:
Przegląd norm dotyczących bezpieczeństwa i higieny maszyn dla przemysłu piekarskiego
(
Mierzejewska S.
), s. 42-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.