PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
2(26)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2018
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
2(26)
artykuł:
Energochłonność procesu granulowania mieszanek paszowych
(
Hejft R.
,
Dołżyńska M.
), s. 5-9
artykuł:
Wpływ światła LED o różnej charakterystyce spektralnej na cechy jakościowe liofilizowanego jarmużu
(
Fiutak G.
,
Filipczak-Fiutak M.
,
Surówka K.
), s. 10-14
artykuł:
Ocena zawartości związków biologicznie aktywnych w herbacie zielonej i czarnej
(
Kałwa K.
,
Wyrostek J.
), s. 15-21
artykuł:
A Method for Obtaining Plant Unsatu-Rated Fatty Acid Ethyl Esters with the use of Transesterification Process
(
Kempiński B.
,
Blus E.
,
Kwaśniak W.
,
Duży S.
), s. 22-29
artykuł:
Wpływ zalewy z dodatkiem probiotyku na właściwości mechaniczne owoców wybranych odmian ogórków gruntowych podczas procesu kiszenia
(
Migut D.
,
Rewiś A.
,
Gorzelany J.
), s. 30-35
artykuł:
Osad gorący - surowiec odpadowy w produkcji klarownej brzeczki piwnej
(
Sterczyńska M.
,
Stachnik M.
,
Poreda A.
,
Jakubowski M.
), s. 36-41
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.