PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
nr 1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1
artykuł:
Impact of foreign direct investment on improving food processing industry in Poland-a specially in Wielkopolska region
(
Skawińska E.
), s. 13-23
artykuł:
Wykorzystanie biosensorów w analizie żywności
(
Jasnowska J.
,
Ligaj M.
,
Oczkowski T.
,
Filipiak M.
), s. 24-39
artykuł:
Zastosowanie bakteriocyn jako biokonserwantów żywności
(
Gwiazdowska D.
,
Trojanowska K.
), s. 40-53
artykuł:
Funkcjonalne właściwości karotenoidów występujących w żywności
(
Szymusiak H.
,
Dominiak A.
), s. 54-85
artykuł:
Content of aromatic amines in roasted coffe
(
Śmiechowska M.
,
Klawikowska S.
,
Dmowski P.
), s. 86-93
artykuł:
Zmiany jakości sensorycznej biojogurtów naturalnych w trakcie przechowywania
(
Kudełka W.
), s. 94-99
artykuł:
Wybrane aspekty badania zmian parametrów jakościowych produktów pakowanych w modyfikowanej atmosferze (MAP)
(
Ucherek M.
), s. 100-112
artykuł:
Badania kinetyki procesu utleniania witaminy C w obecności kationów wybranych metali
(
Hanaka P.
,
Kubaś D.
,
Zieliński R.
), s. 113-123
artykuł:
Badania zawartości wybranych pierwiastków w suszu i naparze herbatek owocowych
(
Jach A.
), s. 124-130
artykuł:
Zawartość metali ciężkich we frakcjach ziaren pszenicy różnych odmian - jako wyróźnik jakości zdrowotnej
(
Brandt E.
,
Mozolewski W.
,
Markiewicz K.
,
Smoczyński S. S.
), s. 131-139
artykuł:
Analiza jakości żywieniowej pieczywa
(
Miśniakiewicz M.
), s. 140-147
artykuł:
Analiza frakcji błonnika pokarmowego w odpadach pomidorowych i marchwiowych
(
Borycka B.
,
Górecka D.
), s. 148-152
artykuł:
Jakość żywieniowa soków warzywnych w aspekcie realizacji zapotrzebowania na wybrane składniki odżywcze
(
Suwała G.
), s. 153-157
artykuł:
Use of NIRS in assurance of food quality and authenticity
(
Zalewski R. I.
), s. 158-168
artykuł:
Reason of the bitter taste of lupin alkaloids
(
Jasiczak J.
,
Wysocka W.
,
Skolik A.
), s. 169-181
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.