PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
6 (1999)
Tom
---
Numer
nr 2 (19)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (19)
artykuł:
Reakcje krzyżowe alergenów
(
Wróblewska B.
), s. 5-14
artykuł:
Podstawy klasyfikacji i syntezy białek glutenowych ziarna pszenicy
(
Majewska K.
), s. 15-25
artykuł:
Wpływ wybranych stabilizatorów białek na jakość suszonego sublimacyjnie przemywanego mięsa drobiu odzyskanego mechanicznie
(
Stangierski J.
,
Kijowski J.
,
Gras J.
), s. 26-39
artykuł:
Wpływ białek zamiennikowych na kształtowanie mikrostruktury farszów i produktów mięsnych
(
Makała H.
,
Olkiewicz M.
), s. 40-49
artykuł:
Wpływ powlekania na kinetykę adsorpcji pary wodnej przez napój kakaowy w proszku
(
Kowalska J.
,
Lenart A.
), s. 50-63
artykuł:
Wpływ średnich dawek promieniowania gamma na wartość wypiekową mąki pszennej, żytniej i pszenżytniej
(
Gambuś H.
,
Gumul D.
,
Cygankiewicz A.
), s. 65-73
artykuł:
Jakość chlebów pszennych z dodatkiem mąk poddanych radiolizie
(
Gambuś H.
,
Gumul D.
,
Nowotna A.
), s. 74-82
artykuł:
Wyznaczanie temperatury żelowania białek serwatkowych przy użyciu reometrii rotacyjnej i oscylacyjnej
(
Mleko S.
), s. 83-89
artykuł:
Badania strat produktu logistycznego na przykładzie pieczywa cukierniczego
(
Lisińska-Kuśnierz M.
), s. 90-102
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.