PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność. Technologia. Jakość
Rocznik
5 (1998)
Tom
---
Numer
nr 2 (15)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (15)
artykuł:
Żywność a alergia
(
Wróblewska B.
,
Jędrychowski L.
), s. 5-15
artykuł:
Ocena zawartości azotanów i azotynów w jogurtach i kefirach dostępnych w placówkach handlowych
(
Steinka I.
,
Przybyłowski P.
), s. 16-23
artykuł:
Właściwości reologiczne kiełbas kutrowanych parzonych produkowanych ze zróżnicowanym udziałem białka, tłuszczu i hydrokoloidów
(
Pietrasik Z.
), s. 24-42
artykuł:
Zawartość chlorku sodu i tłuszczu w pasztecie, kaszance i farszu kiełbasy wiejskiej, konserwowanych w warunkach domowych
(
Swulińska-Katulska A.
), s. 43-47
artykuł:
Oznaczanie kadmu i ołowiu w wodach mineralnych i leczniczych z użyciem sorbentu chelatującego
(
Kot A.
), s. 48-54
artykuł:
Badanie preferencji żywności wygodnej w środowisku młodzieży akademickiej
(
Babicz-Zielińska E.
,
Przybyłowski P.
,
Wilczyńska A.
), s. 55-60
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.