PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
nr 3 (34)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (34)
artykuł:
Możliwość wprowadzenia na rynek innowacyjnych produktów - dżemów z warzyw. Badania wstępne
(
Lasota M.
,
Lesiów T.
,
Oziembłowski M.
), s. 9-31
artykuł:
Przekąski a nawyki żywieniowe wśród dzieci w wieku przedszkolnym
(
Piasecka A.
,
Lesiów T.
), s. 32-43
artykuł:
Wpływ ziołomiodów w piwach rzemieślniczych na ich smakowitość i na preferencje konsumentów
(
Piechowicz M.
,
Lesiów T.
), s. 44-55
artykuł:
Wpływ spożywania nadmiernej ilości cukrów prostych i przetworzonej żywności na rozwój grzybicy ogólnoustrojowej oraz stan wiedzy ankietowanych na ten temat
(
Katarzyna Pietras K. P.
,
Lesiów T.
), s. 56-71
artykuł:
Rekomendacja książki "Zakłamane jedzenie" autorstwa dr Hanny Stolińskiej
(
Sowińska N.
), s. 72-74
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.