PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Turystyka Kulturowa
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
nr 5
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 5
artykuł:
Turystyka kulinarna w gospodarce doświadczeń
(
Stasiak A.
), s. 6-28
artykuł:
Turystyka kulinarna - podejścia 'geograficzne' i 'niegeograficzne'
(
Kowalczyk A.
), s. 29-59
artykuł:
Turystyka kulinarna w Polsce - wstępne badania nad fenomenem zjawiska
(
Orłowski D.
,
Woźniczko M.
), s. 60-100
artykuł:
Produkty turystyki kulinarnej Wrocławia i Poznania - analiza porównawcza
(
Duda-Seifert M.
,
Drozdowska M.
,
Rogowski M.
), s. 101-114
artykuł:
Uwarunkowania rozwoju turystyki winiarskiej w Polsce na przykładzie regionu zielonogórskiego
(
Poczta J.
,
Zagrocka M.
), s. 115-130
artykuł:
Potencjał rozwoju turystyki kulinarnej w Korei Południowej
(
Charzyński P.
,
Podgórski Z.
,
Kamecka A.
), s. 131-144
artykuł:
Raport z analizy potencjału turystyczno-kulturowego Łęczycy i powiatu łęczyckiego
(
Gorączko M.
,
Gorączko A.
), s. 165-181
artykuł:
Raport dotyczący turystyki kulinarnej
(
Wolf E.
), s. 182-190
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.