PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2018
Tom
---
Numer
nr 2 (29)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 2 (29)
artykuł:
Ocena składu recepturowego dań obiadowych ready-to-eat poddanych pasteryzacji
(
Bortnowska G.
), s. 9-20
artykuł:
Znaczenie płynów w diecie turysty
(
Goluch Z.
,
Nabiałek P.
), s. 21-32
artykuł:
System wczesnego ostrzegania przed niebezpiecznymi zanieczyszczeniami żywności: biologicznymi, organicznymi i/lub nieorganicznymi związkami chemicznymi oraz przeciwdziałanie fałszowaniu żywności
(
Muss K.
,
Lesiów T.
), s. 33-55
artykuł:
Effects of the 4th Industrial Revolution on Civil Engineering with Special Emphasis on Structural Engineering - the Case of Germany
(
Yaman T. S.
), s. 56-77
artykuł:
Rekomendacja książki pt. Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego pod redakcją naukową Piotra P. Lewickiego
(
Janowicz M.
), s. 78-80
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.