PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
4(8)
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2013
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
4(8)
artykuł:
Rola systemów jakości żywności na przykładzie systemu jakości wołowiny Quality Meat Program - System QMP
(
Wierzbicka A.
,
Wierzbicki J.
,
Woźniak A.
), s. 5-11
artykuł:
Czas rozmrażania, ubytek masy, zmiany sztywności i sprężystości tkanki mięśniowej śledzi rozmrażanych różnymi metodami
(
Kopeć A.
,
Dolik K.
,
Lipiecka A.
), s. 12-15
artykuł:
Ocena cech fizycznych brykietów wytworzonych z wybranych surowców roślinnych w brykieciarce ślimakowej
(
Niedziółka I.
,
Zaklika B.
), s. 16-20
artykuł:
Porównanie zawartości wybranych mikotoksyn w produktach zbożowych z upraw ekologicznych i konwencjonalnych
(
Polak-Śliwińska M.
,
Kuncewicz A.
), s. 21-28
artykuł:
Analiza spożycia drobiu i jego rola w diecie człowieka
(
Ślaska-Grzywna B.
,
Andrejko D.
,
Jaśkiewicz T.
,
Kowalska E.
), s. 29-33
artykuł:
Definicja normy, oznaczenia
(
Diakun J.
), s. 43-44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.