PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie / Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
nr 1 (12)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 1 (12)
artykuł:
Biologiczne metody odkwaszania win gronowych
(
Cioch M.
,
Tuszyński T.
), s. 9-23
artykuł:
Wpływ żywienia i genotypu gęsi na cechy dysekcyjne tuszki i jakość mięsa - przegląd badań naukowych
(
Haraf G.
), s. 24-42
artykuł:
Produkcja i przetwórstwo warzyw w Polsce na początku XXI wieku
(
Kapusta F.
), s. 43-58
artykuł:
Ryby i ich przetwórstwo w Polsce na początku XXI wieku
(
Kapusta F.
), s. 59-71
artykuł:
Ocena żywienia dzieci w przedszkolu na podstawie dekadowych jadłospisów
(
Orkusz A.
,
Włodarczyk A.
), s. 72-81
artykuł:
Zasada działania innowacyjnych opakowań aktywnych w przemyśle żywnościowym. Artykuł przeglądowy
(
Popowicz R.
,
Lesiów T.
), s. 82-101
artykuł:
Wykorzystanie serwatki w procesach biotechnogicznych
(
Wesołowska-Trojanowska M.
,
Targoński Z.
), s. 102-119
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.