PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
23 (2016)
Tom
---
Numer
nr 6 (109)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 6 (109)
artykuł:
Kwasy nukleinowe w żywności - występowanie i właściwości reologiczne
(
Głazowska J.
,
Stankiewicz U.
,
Tylingo R.
,
Bartoszek A.
), s. 5-19
artykuł:
Wartość odżywcza jaj konsumpcyjnych pozyskiwanych od kur niosek utrzymywanych w różnych systemach
(
Tomczyk Ł.
,
Szablewski T.
,
Cegielska-Radziejewska R.
), s. 20-27
artykuł:
Właściwości skrobiowych estrów kwasów tłuszczowych
(
Stępień A.
,
Witczak T.
,
Witczak M.
,
Grzesik M.
,
Hamryszak Ł.
), s. 28-40
artykuł:
Słody jako źródło enzymów amylolitycznych w procesie enzymatycznej hydrolizy skrobi
(
Strąk E.
,
Balcerek M.
), s. 41-54
artykuł:
Porównanie cech fizycznych i sensorycznych płatków zbożowych różnego pochodzenia
(
Achremowicz B.
,
Kaszuba J.
,
Puchalski C.
,
Wiśniewski R.
), s. 55-63
artykuł:
Wpływ obróbki hydrotermicznej na zawartość składników odżywczych i bioaktywnych kasz i ryżu
(
Filipiak-Florkiewicz A.
,
Florkiewicz A.
), s. 64-79
artykuł:
Ocena właściwości przeciwutleniających cydrów
(
Kwaśniewska D.
,
Wieczorek D.
), s. 80-89
artykuł:
Charakterystyka składu chemicznego owoców porzeczki uprawianej w regionie Pomorza Zachodniego
(
Jurgiel-Małecka G.
,
Buchwał A.
), s. 90-101
artykuł:
Kształtowanie się barwy mięsa wołowego podczas trwania procesu "blooming"
(
Chmiel M.
,
Słowiński M.
), s. 102-112
artykuł:
Effect of Pre-Treatment on Content of PCDD/F + dl-PCB in Muscle Tissue of Atlantic Salmon (Salmo salar) and Sea Trout (Salmo Trutta)
(
Usydus Z.
,
Szlinder-Richert J.
), s. 113-124
artykuł:
Stan wdrożenia systemu HACCP w szpitalach wojewodztwa śląskiego
(
Kostelecki G. S.
,
Piórecka B.
,
Jagielski P.
), s. 125-139
artykuł:
Wykorzystanie kuchenek mikrofalowych do przygotowania potraw w polskich gospodarstwach domowych
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Trafiałek J.
,
Kocon D.
,
Pielak M.
), s. 140-151
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.