PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
nr 116
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 116
artykuł:
Poglądy Władysława Grabskiego na postęp i innowacje w rolnictwie
(
Chądrzyński M.
), s. 5-19
artykuł:
Międzynarodowe przepływy siły roboczej
(
Kacperska E. M.
), s. 21-35
artykuł:
Exploitation of Migrant Labour Force in the EU Agriculture
(
Zawojska A.
), s. 37-55
artykuł:
Tendencje i uwarunkowania migracji zagranicznych ludności w Polsce
(
Hybel J.
), s. 57-66
artykuł:
Rozwój turystyki zagranicznej w wybranych krajach UE
(
Stolarska A.
), s. 67-79
artykuł:
Zróżnicowanie rozwoju handlu wewnętrznego w Polsce według województw w latach 2005-2014
(
Drabarczyk K.
,
Kułaga K.
,
Wrzesińska-Kowal J.
), s. 81-94
artykuł:
Zasady prowadzenia i opodatkowania sprzedaży bezpośredniej przetworzonych produktów rolnych w Polsce
(
Gruziel K.
), s. 95-104
artykuł:
Produkcja i handel kawą na świecie i w Polsce
(
Andrzejuk A.
), s. 105-117
artykuł:
Trwały rozwój lokalny w gminach o zróżnicowanej sytuacji finansowej
(
Satoła Ł.
,
Pogan P.
), s. 119-131
artykuł:
Źródła finansowania produkcji i inwestycji w indywidualnych gospodarstwach rolnych w Polsce
(
Horbowiec B.
,
Kalisiak A.
,
Zawojska A.
), s. 133-148
artykuł:
Zmiany produktywności czynników wytwórczych w polskim rolnictwie
(
Wicki L.
), s. 149-160
artykuł:
Oczekiwania konsumentów wobec innowacyjnych produktów żywnościowych pochodzenia zwierzęcego
(
Olewnik-Mikołajewska A.
,
Gutkowska K.
,
Sajdakowska M.
,
Żakowska-Biemans S.
,
Kowalczuk I.
), s. 161-171
artykuł:
The Significance of Fresh Fruit and Vegetables in the Daily Diet of Warsaw Universities Students
(
Jabłońska L.
,
Olewnicki D.
,
Łazorczyk M.
), s. 173-186
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.