PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
nr 120
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 120
artykuł:
Krytyczna analiza paradygmatu innowacyjności
(
Meyer M.
), s. 5-16
artykuł:
Terroryzm międzynarodowy jako problem globalny współczesnej gospodarki
(
Kacperska E.
), s. 17-31
artykuł:
Wpływ barier sanitarnych w handlu produktami zwierzęcymi na gospodarkę narodową Wielkiej Brytanii
(
Zawojska A.
,
Horbowiec-Janucik B.
), s. 33-54
artykuł:
Rozwój powiatów województwa mazowieckiego - wymiar ekologiczny
(
Siudek T.
,
Drabarczyk K.
), s. 55-67
artykuł:
Dotowane ubezpieczenia upraw w Polsce. Stan i perspektywy
(
Weremczuk A.
), s. 69-81
artykuł:
Wpływ regulacji prawnych na gospodarkę odpadami komunalnymi w wybranych gminach wiejskich
(
Sobolewska A.
,
Sobolewski M.
), s. 83-95
artykuł:
Zafałszowania artykułów rolno-spożywczych w świetle regulacji prawnych oraz działań organów urzędowej kontroli żywności w Polsce
(
Ozimek I.
,
Szlachciuk J.
,
Przeździecka-Czyżewska N.
), s. 97-109
artykuł:
Kształtowanie się rynku miodu w krajach Unii Europejskiej w latach 2001-2013
(
Kulykovets O.
,
Jeznach M.
,
Kudlińska-Chylak A.
,
Kosicka M.
), s. 111-120
artykuł:
Czynniki wpływające na konsumpcję produktów mlecznych w polskich gospodarstwach domowych
(
Murawska A.
), s. 121-132
artykuł:
Ewolucja i uwarunkowania popytu na usługi gastronomiczne w Polsce w latach 2000-2015
(
Świetlik K.
), s. 133-146
artykuł:
Oferta gastronomiczna hoteli warszawskich w ocenie ich gości
(
Świstak E.
,
Świątkowska M.
), s. 147-157
artykuł:
Percepcja zdrowej żywności a zachowania konsumentów
(
Witek L.
,
Szalonka K.
), s. 159-174
artykuł:
Zachowania młodych konsumentów na rynku m-zakupów
(
Dąbrowska A.
,
Janoś-Kresło M.
), s. 175-187
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.