PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność: nauka - technologia - jakość
Rocznik
23 (2016)
Tom
---
Numer
nr 3 (106)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 3 (106)
artykuł:
Zanieczyszczenie żywności wielopierścieniowymi węglowodorami aromatycznymi - wymagania prawne i monitoring
(
Zachara A.
,
Juszczak L.
), s. 5-20
artykuł:
Superdezintegranty - substancje pomocnicze w suplementach diety w postaci tabletek
(
Wolska E.
,
Boniecka M.
,
Szmitowska M.
), s. 21-34
artykuł:
Zmiany właściwości fizykochemicznych i sensorycznych mięsa wołowego w zależności od warunków jego dojrzewania
(
Domaradzki P.
,
Litwińczuk Z.
,
Florek M.
,
Litwińczuk A.
), s. 35-53
artykuł:
Ocena zawartości wybranych składników chemicznych w jajach kurzych w zależności od cyklu ich produkcji
(
Calik J.
), s. 54-63
artykuł:
Wpływ enzymatycznej i hydrotermicznej obróbki nasion oraz dodatku przeciwutleniacza i witaminy E na stabilność oleju lnianego w czasie przechowywania
(
Mińkowski K.
,
Kalinowski A.
,
Krupska A.
), s. 64-77
artykuł:
Ocena zdolności wybranych szczepów grzybów z gromady Basidiomycota do syntezy lipaz oraz esteraz
(
Mizielińska M.
,
Jankowska P.
,
Bień A.
,
Łopusiewicz Ł.
,
Bartkowiak A.
), s. 78-90
artykuł:
Ocena składu chemicznego ziarna wybranych odmian żyta (Secale cereale L.) z uprawy ekologicznej i konwencjonalnej
(
Łysoń E.
,
Biel W.
), s. 91-101
artykuł:
Właściwości teksturalne miękiszu i jakość chlebów pszenno-owsianych
(
Zięć G.
), s. 102-117
artykuł:
Aktywność przeciwutleniająca piw produkowanych z dodatkiem niesłodowanej komosy i amarantusa
(
Bogdan P.
,
Kordialik-Bogacka E.
), s. 118-126
artykuł:
Changes in Composition of Phenolic Compounds and Tocopherols in Broccoli Heads During Short-Term Storage
(
Kałużewicz A.
,
Lisiecka J.
,
Gąsecka M.
,
Waśkiewicz A.
,
Krzesiński W.
,
Spiżewski T.
,
Frąszczak B.
), s. 127-139
artykuł:
Parametry mikrobiologiczne i fizykochemiczne soku surowego z buraków cukrowych przed i po ozonowaniu
(
Kowalska M.
,
Gajewnik B.
,
Sumińska T.
,
Baryga A.
), s. 140-152
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.