PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2001 | nr 4 | I--XI
Tytuł artykułu

Przetwórstwo rybne

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Krajowy rynek przetworów rybnych jest stosunkowo płytki, albowiem dieta współczesnych Polaków niestety jest uboga w ryby. Rok 1999 był bardzo trudny dla przetwórstwa rybnego, m.in. z powodu załamania się eksportu polskiej żywności na Wschód. Obecnie, po dekadzie przekształceń własnościowych ponad 90 procent przedsiębiorstw z branży to firmy prywatne, a przetwórstwo rybne ma 6,6 procent udział w produkcji globalnej całego przemysłu spożywczego.
Czasopismo
Rocznik
Numer
Strony
I--XI
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000110750

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.