PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2001 | nr 2-3 | 79--87
Tytuł artykułu

Możliwości przewidywania wielkości produkcji i cen żywca wieprzowego w Polsce

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Zyski i straty w rolnictwie bardziej niż w innych działach gospodarki uzależnione są od cen wyrobów finalnych. Celem niniejszej rozprawy jest przedstawienie zmian poziomu cen wieprzowiny w Polsce, począwszy od 1977 roku, oraz określenie czynników mających wpływ na kształtowanie wielkości produkcji trzody chlewnej i cen skupu wieprzowiny.
Rocznik
Numer
Strony
79--87
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000112937

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.