PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2003 | nr 1 | 57--59
Tytuł artykułu

Rynek wieprzowiny - co zrobić z nadmiarem?

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Polska bez wątpienia należy do trzodowej potęgi: liczba tych zwierząt stanowi ponad 15 procent stada trzody chlewnej w całej UE. Również konsumpcja wieprzowiny na osobę w Polsce ustępuje tylko nieznacznie tej unijnej. W przypadku tego produktu najważniejszym mechanizmem regulowania rynku jest prywatne przechowalnictwo, co pozwala czasowo zdjąć z rynku nadwyżki mięsa wieprzowego.
Czasopismo
Rocznik
Numer
Strony
57--59
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000116071

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.