PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2004 | nr 3 | 76--77
Tytuł artykułu

Rosja rozsmakowuje się w serach

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Upodobania kulinarne Rosjan w przypadku serów przechodzą podobną ewolucję, jak w przypadku Polaków, chociaż z pewnym opóźnieniem. Największą popularnością w Rosji cieszą się kupowane od dawna tanie marki rodzimych serów, dodawanych do kanapek. Coraz częściej jednak pojawiają się tam droższe sery miękkie lub pleśniowe-jako przekąska do piwa, wina lub podawnae jako deser. Wielkość rosyjskiego rynku serów oceniana jest na 440-450 tys. ton.
Czasopismo
Rocznik
Numer
Strony
76--77
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000120689

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.