PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
Czasopismo
2004 | nr 8 | 41--43
Tytuł artykułu

Kilka uwag na temat niektórych determinantów jakości w przemyśle spożywczym

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Miernikiem dostosowania przedsiębiorstwa przemysły spożywczego do wymagań Unii Europejskiej w zakresie higieny jest wdrożenie przez zakład systemu kontroli wewnętrznej opartej na zasadach HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point - Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli). Omówiono najważniejsze zagadnienia mające wpływ na pomyślność procesu produkcyjnego oraz na jakość wyrobu finalnego.
Czasopismo
Rocznik
Numer
Strony
41--43
Opis fizyczny
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000000123621

Zgłoszenie zostało wysłane

Zgłoszenie zostało wysłane

Musisz być zalogowany aby pisać komentarze.
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.