Warianty tytułu
Języki publikacji
Abstrakty
W XXI wieku nie tylko ludzie latają po całym świecie, ale również wyroby, a szczególnie produkty spożywcze, a więc istnieje potrzeba potwierdzenia ich pochodzenia oraz bezpieczeństwa zdrowotnego poprzez wdrożony System HACCP oraz BRC lub IFS. (fragment tekstu)
Twórcy
autor
Bibliografia
- Berdowski J., Turlejska H., "HACCP". Wydawnictwo - Europejski Instytut Jakości 2004 r., str. 264.
- Berdowski J.B., Berdowski F.J. "Zarządzanie jakością warunkiem konkurencyjności przedsiębiorstwa" Wyd. Oficyna Wydawnicza WSM - 2004 r., str. 116.
- Międzynarodowy Standard Żywności - International Food Standard (IFS). Standard dla oceny dostawców marek własnych handlu detalicznego. Wersja 4 stycznia 2004 roku.
- Norma DS.- 3027 - Wymagania dotyczące Systemu HACCP.
- Projekt Normy ISO 22.000.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.ekon-element-000171289451